BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Beginning of new journey ...

Friday, 13 April 2012

APRIL 2012

Salam. This is my first writing/entry about myself and my love... :) before this ada rasa nak tulis..especially tentang tempat2 di Penang yg kitaorg dah tour bersama! hehehe.. but this time.. its quite different..for myself lah... this is about my story and my love that i will never story to others...just exclusively in my blog only! hehehe (sebab bukann ramai follower pun kan..so senang!). 

APRIL 2012? Why? because ada 3 cerita TENTANG KAMI pada bulan April 2012.... surprise...tragedi panik.....& surprise!!! hehehe. Ini lah catatanku..... 

06.04.2012 (Jumaat)
Ok. Rabu malam Khamis, dapat call from my Mr Ipoh. We had discussed about something..but the conversation end ''its not so good'. Ana mcm merajuk sikit la dgn kenyataannya itu..(benda kecik jer pun, but later im feel ok dah pun). 
Tomorrow morning, Khamis pagi.. at the office he called me but suddenly my voice mcm merajuk2 jer ckp ngan dia (moody tetibe..sebab 'peot' kot!). and then suddenly jugak Mr Ipoh mcm nak marah...'sayang ni knp, asal abg bantah sikit nak tarik muka, susah lah mcm ni nak berkomunikasi!' Oh oh...first time Mr Ipoh marah saya pagi2, kat office plak tu. Then rasa tak seronok lah dia marah..tiba2 rasa bersalah! huhuhu...takde niat nak merajuk pun! Nak dekat half day..rasa tak brp tenang..buat keja dgn tak sepenuh hati! 
Ok kemudian terfikir sesuatu! Nak pujuk my Mr Ipoh!!! Sebenarnya dulu2 ada terpikir nak wat surprise kat dia..tp tak penah termakbul. So this time kira surprise+pujuk! hehe. Cepat2 surf tenet, find out sumthing that can be deliver to him! Roses or any flowers? No! No! chocolate... hermm try cari.. tp pilihan yg ada dgn masa yg singkat mcm tak brp menarik.. and at last! Butter Cheese Cake jadi pilihan! find out one blogger staying at Ipoh, then call her. Ok by today she cannot deliver the cake yet, tak sempat lah dik oi! Esok tengahari boleh! Ok lah..asal boleh deliver..!Arrange punya arrange..settle dah order with the details info to the kakak buat kek tu! and now...
06.04.2012! Pagi2 akak tu mesej...'' brp no hp dia, akak tertinggal kat ofis''.  Aik...kata nak antar tghari, takkan pagi2 dah siap kot.. (jam menunjukkan pukul 8.15am). Reply her message. Then takpelah..maybe dia nak standby jer...before friday pray dia hantar la kot. Ok..suddenly..got a call from my Mr Ipoh. 'Sayang, sayang ke yg hantar kek ni kat abg?''.  ''Yes i am''..hehe from his voice i know...he did not angry on me anymore. dah tak majuk dah..dah tak marah dah...lagipun dia kalau marah sekejap jer..tetapi selepas dari marah tu mesti diikuti dgn kata2 nasihat...hermmmm thats my love one! Here im attaching a few pictures from my personal folder! :)

Dia tgh malu dgn officemate sebab dpt kek! hehehe


Malu malu tetap potong kek! 



Another reason buat die shy2 cause 'Sunshine' hehe... i really love u my sunshine! ;)




0 comments: