BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Beginning of new journey ...

Tuesday, 27 March 2012

BREAKFAST FAVOURITES

Ok.... duk tgh wat keje filing tadi..kemas2 meja dan 'pending file' then nak 'take 5' sat! Herm...blogging!
Harini nak tulis pasai apa erk? hermmm... mengikut kpd tajuk posting by today lah...iaitu my breakfast favourites atau dalam bhs ibunda ku... sarapan kegemaran. Apa yg anda2 di luar sana suka ambik utk sarapan? For me.. ada satu menu yg mungkin susah utk dilepaskan...especially on working days..sebab mudah utk di dapati di kedai yg ber'jiran' dgn opisku! hehehe.. apakah menu tersebut....? Jom tgk!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Nidiaaaaaa! VITAGEN!!! 









Hhehehehe.... boleh dikatakan every morning ana akan minum Vitagen..paling tidak lah.... sekali utk seminggu! haaa! Pulak tu ana nanti beli yg perisa biasa tu..yg warna putih..sebab rasa asli. Vitagen ni kena minum time sejuk2..kalau dah tak sejuk...manihhh! (*manih = manis -bhs utara ). So kalau dpt minum tu kan..rasa fresh nyer usus ku! hahaha. Yg pic kat atas tu...ada 2 sebab time tu memg teringin nak minum Vitagen yg perisa pineapple@nenas! Sedap tau! jarang ada..so dah ada aritu..terus ambik 2. Biasanya kalau ana beli..ana akan beli satu jerk..kwn2 opis yg dah sedia maklum dgn Shazuana yg sgt suka Vitagen ni akan tny...cukup ka satu tu? My answer....yes cukup! Ntah la... rasa mcm bila minum satu botol tu dah cukup.

Tapi yg 'bagusnya' saya ni... saya bukan nak beli 5 sekali..jimat kan..ni duk gagah pi beli satu satu satu..setiap kali nak beli..so setiap satu tu kena lah byr singgit singgit singgit! Bukan tak nak beli 5 botol sekali... tp kat opis ni peti ais takdak...pulak tu kalau beli bw balik kat umah...nanti saya balik keje..mesti rasa nak capai jer dlm peti ais..so beli lah satu2 ...haha... 'murah hati' kat tauke kedai tu... (yerlah sgt!).

Ok....selamat kembali kpd kerja ku! Lps ni nak buat post pasai bilik opisku...wat2 kenangan..kot2 lah dah berenti esok ni..pi kheja tak tempat laen kan..leh la balik review my own blog..tgk 'ex-room'! hahaha... Jom2 wat keje!

Love as always...
SMS (Shazuana Mohd Saphar) ^_^

0 comments: