BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Beginning of new journey ...

Saturday, 31 December 2011

Tinggal 2011, Datang 2012....

Salam..... erm....skrg jam menunjukkan 10.53pm, 30 Disember 2011. Tinggal lagi sehari jer nak masuk 2012...cepat sungguh masa berlalu...hermm...mcm2 yg telah kita lalui sepanjang tahun ni kan...suka duka, pahit manis, kuat lemah, bangun jatuh.....namun diriku masih tetap berSyukur pada mu YaAllah kerana masih mengurniakan aku kesihatan yang baik, hidup dikelilingi org tersayang dan dalam negara yang masih aman (walaupun sebenarnya byk bahaya yg duk ada dah la ni!). Seems like i have no idea la plak...actually my mood is not stable right now! hukhuk.....

Dah2! Ok...this year...antara perkara baru yg ana buat adalah mengajar tuisyen kat budak sekolah rendah...ajar Math and Science! best! hehehe.....Alhamdulillah....InsyaAllah tahun 2012 ana still continue dgn mengajar tuisyen...rezeki....jadi my side income...walaupun kalau bg org laen sikit jer...tp bagi ana....sikit2 kalau kita simpan kan jadi bukit! (oh no.....mcm lah saya ni penJIMAT sgt!) ermm....jimat gak lah...tp cuma kalau 'terdesak' tu...pakai la jugak kan sikit! kihkih......

 Hermm...hopefully next year ana akan dapat students yg gud2 boy n gurl! This year ..adoiii..... sob3!! ;( (berlakon sat!!) hermm....budak2 skrg ni...yg terlebih pandai n advance tu..adoiii lah..jenuh nak bg stabil dgn budak2 yg slow sikit.....bg kerja...yg cerdik pandai cepat jer habiskan...tp...yg slow2 ni teacher kena fokus....haaaaa!!! time nak fokus tu lah....depa2 yg dah habis kheja tu....dah bertukaq menjadi POWER RANGERS MALAYSIA!!! Walaupun telah membuat muka macam naga kelaparan.....then lps tu nmpk mcm dah ada keinsafan pada riak wajah mereka....tp hny bertahan 5minit ok! tension ok!!!!! haihhh.....hehehehe.....but they all pandai ambik hati cikgu ana .... heheheh. Salah sorang tu nama Asyfar Al Afzan....dia memg sygkan cikgu ana...opssss!! bukan I perasan ok!!!! Mak dia yg sampaikan berita panas ni! hahaha....kebetulan mak dia jiran ngan ana...mak dia ni pun pandai masak...so mak dia citer...kalau mak dia masak kek ker...atau apa2 jer..mesti nak suruh mak dia wat utk cikgu ana jugak! Ohhh....blushingggg ^_^ hahahaha.

nak tgk bebudak yg pernah berlakon sebagai POWER RANGER MALAYSIA tu tak..ok jap I attach ya!
2 budak pandai n comel!! ;)




Ha! Tgk lah gayanya!! Adoiii pening layan dia sorang tau! 


Boys...tgh jawab soklan


Fayadh yg tgh rajen sekejap, Alia comel tgh jwb soklan

Wahahahaha...teacher's hand writing..buruk siut! haha

Hakimi ;)

Al-Asyfar Al-Afzan...dia syg pd cikgu dia!! hehe ^_^

Budak comel tahu org tgh shoot dia! 

Tgk sat...kat mana selipar dia ada?! adoiii fayadh!!

My Students...luv u all!! ^_^

POWER RANGERS MALAYSIA..ni lah ketuanya! Erghhh (>_<)

CIKGU ANA!! Err...tgk sat tgn sape dpn saya?!! can't handle him!!!! 



Thursday, 22 December 2011

Rindu my blog!!!!!!!!!!!11

Oh my blogggggggggggggggg! I miss so muchhhhhhhhhhhhhh to write down kat my bloggggggggg! lama giler tak update!!!!!!!!! byk benda gak nak update rasanya ni!! byk isu yg bermain di fikiran! btw...skrg ni tgh giler duk baca blog org jer ok! haihh...blog sendiri di abaikan! the new feveret blog is kak Jumie... Jumiesamsudin blog! sempoi giler akak ni sorang...beside im planning to get her service for my big day nanti utk make-up..nanti ingat nak wat post pasai kak jumie! hermmm...biler tu? today? no! no! arini ari rajen saya utk bekerja (rajen la sgt sampai sempat update blog kan ana kan!) ok! thats all for this post! rinduuuuu PEARL BLOSSOM DIARY!!! ;p xoxooooooooooo muahhhh!