BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Beginning of new journey ...

Friday, 29 July 2011

Harimau Malaya tetap di hati!!!



Ini nak citer pasal Harimau Malaya vs Singaporapora smlm (28.07.2011). First ayat utk Singaporapora - BENGONG TUL!!!! ha.....geram ni!! berlakon saket, menyampah tgk! dgn goal keeper duk pegang kepala la konon! lembikkkk!!! Ntah apa2! Menang cara lembik! Nasib korang jerk waktu kat singapore ritu Sabrine yg jaga goal...kalau APex....jgn harap la korang!!! Untuk pasukan HARIMAU MALAYA... memg korang still yg terbaek...Ana ni bukan la peminat bola Malaysia nih! Tapi setelah melihat persembahan Apex waktu PIALA SUZUKI aritu..memg bestlah dia...kagum terus dgn dia! Lepas2 tu...kalau Apex maen mesti nak tgk! bersemangat oooo!!!! waktu semalam menentang pelakon2 singapore tu pun, Apex still bersemangat..dgn muka serius die tu! memg bestlah!!! Malaysia....kau tetap dihatiku...Harimau Malaya....kau tetap kami sokong utk bergerak maju ke hadapan...kami tetap bangga menyokongmu walau apa sekalipun yg mendatang!!! Go! Go HARIMAU MALAYA! GO! GO MALAYSIA!!! Aummmmmmmmmmm5x!!!!!!

Safee Sali - Pemain Kesayangan ku! ;)

Pemain kesayanganku no.1- APEX terbaekkk! ^_^


Wednesday, 27 July 2011

Bosan Day...

Hermmm arini rasa bosan lah... lama tak update blog...aritu ana ada kata nak citer pasal life ana along this year kan..but then still tak story lagi..masih tergendala...actually bukan tergendala..tapi malas nak ngadap blog ni..kalau ngadap pakat kerja laen pun tak jadi wat! hehehe lagi satu...waktu ingat nak story pasal my students (coz im teaching at tuition class), but then lupa nak ambik pic bersama ngan students la! So tak boleh nak upload pic bersama students, mcm tak best, tak complete la story saya! (boleh ker sebab tu jer sampai tak nak update blog! haha) hermm...saya memg suka bergambar! haha. But for today...i really feel bored lah..ntah..bosan dgn kerja yg selalu kita wat..rasa nak hang around ngan kwn2 la. Dah lama rasa tak lepak lepaking ngan kwn2..gila2 ngan diaorg! best tau wat mcm tu! haha... actually i have a schedule to go to KL by tomorrow..but then my boss canceled! mula2 tu malas gak nak pegi KL...but after dah arrange ngan kwn2 kat sana nak meet them there, but suddenly my boss said, oklah ana..no need to go to KL yet...kita hantar wakil lah kat sana! Lol! punya lah plan ngan kwn2! at last tak jadik! thats one of the reason why im feel bored today! coz dah plan nak jumpa best2 fren kat sana! RINDU giler ngan korang sumer!!!! most of my best fren ada kat KL! Hope one day we will meet together!! XoXo! ^_^

Friday, 8 July 2011

JUS 1001 SYIFA' JAWI JADID

PRODUK 2: JUS 1001 SYIFA' JAWI JADID
Jus 1001 Syifa' ni mempunyai pelbagai khasiat kesihatan. So bila kita amalkan Jus 1001 Syifa' ni, ia dapat menyegar, menyihat dan mencergaskan tubuh badan. Badan kekal sihat pada tahap ideal dengan istiqamah minum Jus 1001 Syifa' setiap hari tanpa bimbang dengan pengambilan makanan dan minuman seharian kerana Jus 1001 Syifa' dapat membantu menurunkan PARAS KOLESTEROL, MEMBERSIHKAN USUS & MEMBENTUK BADAN KE TAHAP IDEAL. Best kan!! hehehe. Selain tu Jus 1001 Syifa' ni pun baik bagi pesakit yang mengidap penyakit seperti:-
  • Kencing manis
  • Darah Tinggi
  • Gaot
  • Kebas-Kebas
  • Kolesterol Tinggi
  • Badan Bertoksid
  • Sakit Sendi
  • Kencing tak lawas
  • Sakit buah pinggang
  • Mencegah pelbagai jenis kanser
  • Menurunkan panas badan
Jenis 1: Ramuan Jawi Jadid dengan berasaskan  Aprikot, Markisa, oren, Mangga, Pisang, Nenas dan STEVIA. Menggunakan 100% air tapisan berteknologi NANO.

JUS 1001 SYIFA' JAWI JADID (KOD 01)

Jenis 2: Ramuan Jawi Jadid dengan berasaskan Anggur, Ceri, rasberi, Strawberi, Elderberi, Kurma dan STEVIA. Menggunakan 100% air tapisan berteknologi NANO.


JUS 1001 SYIFA' JAWI JADID  (KOD 02)

OK! Skrg Ana nak update khasiat daun STEVIA bagi saper2 yang mengamalkannya. Beside Ana akan attach image Daun Stevia untuk tatapan visitor kat sini! ;). Baca kat bawah ni k!


Opss...bukan kat sini! Jika nak maklumat lanjut berkaitan Jus 1001 Syifa', anda semua boleh klik page MY SHOP kat atas ni k...hehehehe.